Seger på Kalmar!

aug 25, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Veckan började fint med en seger på Kalmar genom Juillet Amore. Det fyraåriga stoet efter Quatre Juillet har på grund av skadeproblem tagit lång tid på sig men nu var det äntligen tid för debut och där måste jag säga att hon överraskade på ett positivt sätt genom att visa sig vara säkerheten själv. Från spår fyra hittade vi i ett tidigt skede till spets och sedan var det spel mot ett mål. Hon vann lätt på 1.18,4 efter att ha avverkat slutrundan efter 15,8.

Alf H.L. var också med till Kalmar och är en häst som jag verkligen gillar. Han gjorde återigen en stabil insats men fick denna gång nöja sig med en andraplacering då en smygkörd Caddie Jasmina tog sig förbi invändigt med ett huvuds marginal.

I morgon tisdag väntar derbykval och stallet har ut två hästar: Ocean Dream och Lessy Brodda.

Jocke

Leave a comment