En chans på Tingsryd!

aug 16, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Jocke är inte själv på plats på Tingsryd denna söndag men skickar dit 2 Bone Machine (V64-2) som inte var stort slagen senast. Så här ser chansvärderingen ut i samarbete med spelarservice.se.

– Jag tycker att han var helt ok och han kommer mer och mer, han agerar fortfarande lite trögt och flegmatiskt men jag tror faktiskt ändå att han är gynnad av kort distans nu och på sikt kommer det här att bli en sprinter. Han har inte haft så mycket lägen bakom bilen men jag tror dessutom att han borde kunna rassla iväg bra från början, hans mamma var ju jättesnabb och pappan bland det snabbaste som finns. Han är själv stor och kraftfull och om han inte redan öppnar bra så kommer han nog att göra det med tiden. Att det är milebana har ingen speciell betydelse för honom och vi kör barfota runt om och med precis samma grejer som vanligt. Lycka till!

Leave a comment