Vi har en häst på V64 Åby ikväll!

jul 31, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har bara en häst till start ikväll på Åby och Veijo Heiskanen tar över styrningen. Så här ser vi på chanserna – i samarbete med spelarservice.se som vanligt. 

7 Global Navigator (V64-6) var jag ganska säker på skulle vinna senast när vi kom till ledningen och fick hållas lite, men hon gav sig oväntat enkelt även om det också var mot en bra häst – den där Fortuna Sund som vann på Solvalla igår igen. Global kan vara lite ojämn, när hon vann från dödens på Åby för tre starter sedan så hade hon inte alls sett bra ut innan och vi var nästan på väg att stryka. Hon har även nu sett småknölig ut i jobben efter senast men var helt ok på 23/2600 meter i fredags med 1.15 s 500 m, och det var ett vettigt jobb för att vara henne. Vi har bestämt oss för att inte fokusera så mycket på hur hon ser ut i jobben utan vi vet att hon är så här men levererar ändå i lopp och visar härlig inställning. Och det är ju inget snack om att hon duger bra i klassen och jag tycker inte att det såg ut att finnas någon oslagbar i listorna, utan att för den sakens skull hävda att jag är superoptimist. Men hon borde vara en av flera som kan duga med klaff. Frågan är bara var Veijo hamnar från det här läget, jag upplever att det är svårare att komma ned från spår långt ut på Åby än på andra banor men jag kan inte sätta fingret på varför riktigt. Vi kör barfota runt om och med samma huvudlag som vanligt, dessutom fortsätter vi med den jänkarvagn vi kört med på slutet. Lycka till!

Leave a comment