Stallets chanser ikväll på Axevalla!

jul 18, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  1 Comment

Stallet har två hästar med på fredagen redan och här är vår chansvärdering inför kvällen, presenterat av spelarservice.se.

4 Panic Launcher (V64-2) var bra senast tycker jag, hon fick ganska rejäl uppvaktning i ledningen och blev därför ett lätt byte för favoriten till slut. Hon gick barfota runt om då och fungerade i alla bra på den balansen även om det är svårt att bedöma överväxeln på det när det blev kört på det viset och vi egentligen inte fick chansen. Hovarna ser i alla fall fina ut på henne och vi kör med samma balans och utrustning igen. Visst flyter det lite lättare för henne. Spåret ska också funka bra, hon kliver iväg snabbt härifrån och även rätt snabbt. Jag tror att vi ska kunna vara med och hacka ganska långt framme.

5 Lindo Eden (V64-3) har släppt till lite ytterligare barfota runt om i de senaste starterna, senast satt han fast till slut och fick aldrig riktigt chansen och gick i mål med sparat. Formen är bra och jag är ganska säker på att han gör ett bra lopp, men det beror sig lite på hur det klaffar i loppet också. Han kan öppna snabbt, men jag tycker att han är lite vassare när han får lopp i ryggar och det är i första hand ett sådant vi söker. Vi kör barfota runt om igen och med precis samma grejer. Lycka till!

1 Comment

  • Lycka till i morgon!

Leave a comment