Segrar i Halmstad och i Kalmar!

jul 6, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Alfas da Vinci var återigen ruggigt bra när han i torsdags vann stayerloppet på Halmstads Sprintermästardag. Redan i värmningen var han jättefin och jag kan bara konstatera att hästen utvecklas och att hans teknik hela tiden tar ytterligare steg i rätt riktning. Läcker är han också att köra, för upploppet ned när det redan går i full fart är det som om han är med på noterna och får in ytterligare en växel! Det är häftigt på alla sätt och vis!

Med i planerna för hans del finns Frankrike och Malmö Stads Pris.

Alfayette Aggerup tog i fredags karriärens sjätte seger och denna gång var det ingen regelrätt spetsvinst utan hon började i rygg ledaren innan hon halvvarvet från mål lite turligt fick överta kommandot. Hon vann lätt och fick nu äntligen springa under 1.14. Och det gjorde hon med marginal då hon vann på flotta 1.12,2. Bernardo var det som skötte tömföringen.

Stallet har nu gjort 200 starter 2014 och på det vunnit 40 lopp vilket ger 20 i segerprocent. 

Inget trav denna vecka på himmaplan utan vi laddar för V86 på Tingsryd där vi har med hela sex hästar. Lite extra spänning är det med I Won´t Dance som skall gå ut i ett världsrekordförsök med kraftig bonus som lockbete. Elitloppshästen Truculent är på papperet värst emot.

Jocke

Leave a comment