Mina chanser på V64 Mantorp idag!

jun 29, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Vi har två hästar till start på Mantorp idag och det handlar om två rätt så lovande unghästar. Här är chansvärderingen och infon på dem, levererad av spelarservice.se:

9 Bone Machine (V64-2) har varit klart bra på slutet, det har varit lite av en trögbock inledningsvis men det är också dem det på sikt kan vara bäst utveckling i. Han har varit förbättrad barfota och senast körde vi också med första urryckare vilket gav fin effekt på honom, han sprattlade till bra på det. Han ser fin ut i jobben efteråt och fick någon vecka extra då det blev två väldigt täta starter här på slutet. Vi kör barfota runt om och med samma grejer och samma rycktussar, men det känns spontant som att vi är lite bortlottade då det är tufft att ha bakspår när det dessutom finns hästar som står tillägg i loppet. Men jag tror nog att han gör ett bra lopp, väl så bra som på slutet i alla fall.

2 Bubba Degato (V64-6) hoppade senast men det var inte hans fel, vi kunde inte försvara innerspåret och det blev sedan lite trångt in mot första sväng och då han blev nertryckt mot pinnarna blev han rädd och galopperade. Han kändes bra den dagen i övrigt och det har inte varit några fel på honom efteråt, men vi har haft svårt att hitta bra lopp åt honom och därför har det gått några veckor, han fick ju heller inget riktigt lopp senast. Vi körde i alla fall 1.22/2600 meter med honom i förra veckan med en snabbare avslutning och han var fin då tycker jag så formen är jag inte orolig över. Spår två är dock inte optimalt och han hoppade därifrån på Mantorp näst senast, men då gick han också med helstängt. Efter det har vi kört med halvstängt och det har han varit lugnare och stabilare på. Vi vågar inte heller köra barfota runt om här utan behåller framskorna igen. Jag tror att också han kommer att göra ett bra lopp men jag kan inte motståndet, det verkar dock som att han är hårt betrodd och det talar för att vi är ute i en passande uppgift också. Lycka till!

Leave a comment