Chanserna på Åby ikväll!

jun 5, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har en häst inom V64 ikväll, och det är 4 Alfayette Aggerup (V64-2). I samarbete med spelarservice.se tycker vi så här om hästarna och chanserna:

– Hon gör det förvånansvärt bra nästan med tanke på att hon verkar ha omöjligt svårt att ta sig under 1.14 och då brukar man inte tjäna mycket pengar i den här klassen numera, men hon gnider på och försörjer sig. Nu var hon lite sliten här i våras så vi ställde av henne och gav henne en paus, och sedan har vi jobbat igång igen. Men hon har inte gått några provlopp eller skarpare banjobb och jag tror knappast att hon är på topp. Dessutom är hon bäst på kort distans. Men propositionen såg så pass bra ut så vi provar, och jag tror nog att hon i alla fall fixar voltstart och det snäva spåret. Vi får hoppas att det löser sig bra och jag hoppas att banan håller så pass att vi kan köra barfota trots att det utlovas regn. Men någon riktig vinstchans tror jag aldrig på när det gäller henne.

– Jag har också en häst i lopp 1, det är 4 Bone Machine som är rätt bra tycker jag. Inför senast var han inte optimalt förberedd och borde normalt vara ännu vassare nu, och då var det ändå den klart bästa insatsen hittills av honom senast. Han fungerade bra barfota då, men nu blir det bara en vecka mellan starterna och då det är lite på gränsen med fötterna så vill jag inte bestämma förrän vi sett hur banan verkar, det kan bli lite vasst och hårt om det befarade regnet drar in. Jag är dock inte direkt orolig över den biten då han gått med skor hela tiden innan och sådan enorm skillnad är det inte. Det är en väldigt löpärlig häst och jag tror att han gör ett bra lopp igen, nu är det första med framspår bakom bil men jag har feeling för att han till och med kliver iväg rätt bra och i ett lopp med få startande så borde han duga ganska bra igen normalt sett. Han har bara fått ta det jättelugnt här mellan starterna och verkar pigg och glad men det är svårt att säga hur han hanterar så här täta starter.

Leave a comment