Vi provar i Harpers – på V75.

maj 23, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Vi åker till Solvalla denna lördag med 7 Alfas da Vinci (V75-7) och här är stallets syn på chanserna, i samarbete med spelarservice.se.

– Han är bra, och han blir snarast bara bättre och bättre. Senast blev det en tuff duell mot en bra dansk stayer, men det var långt ner till trean och min visade fin inställning och hade även bra spänst över mål – sedan är det alltid svårt att säga exakt hur mycket som fanns sparat i honom. Han har känts fortsatt fin efter det loppet och jag vågar lova att han är minst lika bra nu som då, förhoppningsvis ännu bättre. Voltstart är aldrig riktigt bra och senast blev det ett galoppsteg direkt och även fast han ställde sig så blev det en jättestor tappstart. Vi blir över igen från innerspår nu och det är risk att många hinner ner framför, men han kommer i alla fall att tappa mindre nu än senast då spåret är bättre. Jag tycker att barfota fram funkat bäst på honom och vi gör inga ändringar kring det, det blir även vanlig vagn igen och inget annat nytt när han fungerar så bra. Vi kommer att övernatta nu och enligt tränaren är det första gången och vi åker utan resesällskap, men det är en cool typ och det skulle förvåna mig om det ställer till det. Loppet är otroligt jämnt och jag vågar mig inte ens på att chansvärdera, men jag gillar den här hästen och mycket kommer nog att handla om hur det klaffar för oss.

Leave a comment