Stallets chanser ikväll på Jägersro 16 april.

apr 16, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har gott om hästar till start ikväll! Här är infon i samarbete med spelarservice.se – tips och intervjuer dagligen.

4 Crowne (V86-3) backade vi tillbaka lite med och började om från början i träningsväg inför näst senast och det gav ju bra resultat, men att han skulle vinna var ändå väldigt oväntat och man ska komma ihåg att han fick segern när ledaren galopperade. Men visst var han uppåt. Senast fick han dock gå för hårt från start och då var han sämre igen, det är bara att acceptera att han bara har en speed och den ska man gömma så långt det bara är möjligt om han ska gå riktigt bra och leverera. Han har bara gått i tryckvagn efter senaste starten så igår måndag vässade jag upp honom lite grann med två snabbare intervaller och jag måste säga att han kändes väldigt fin faktiskt. Han är väl ett garderingsbud och vi kör alltid med skor numera.

3 Lessy Brodda (V86-5) har förlorat lite av sin fina resultatrad, men det ser lite sämre ut än vad det är. Näst senast var hon bara blek och inte på hugget alls men senast tycker jag att hon värmde väldigt bra och sedan satt hon fast med allt sparat. Nu har hon dragit ett väldigt fint läge den här gången och det var länge sedan hon hade ett bra framspår bakom bilen, men någon blixt är hon inte ut utan snarare hygglig bara. Vi kör med skor och samma huvudlag igen men däremot ska jag prova henne i jänkarvagn för första gången ikväll så får vi se vad det kan ge. Hon ska väl rankas kanske femma-sexa bland de här hästarna men jag vill i alla fall trycka på att jag tror att hon är väl så bra i ordning som tidigare i vintras.

12 Alfas da Vinci (V86-7) har klivit upp ordentligt i form tycker jag, näst senast vann han på ett bra sätt och senast var det ju stenhårt emot på V75 och Twin´s Fairytail som vann det loppet gick ju bara inte att slå. Tredjeplatsen var därmed en riktig plusvariant. Hästen är inne i en riktigt bra period nu och känns då också stabilare, normalt sett hade jag varit rädd för voltstarten men nu tror jag nog att det ska fungera fint även om det kanske inte blir någon snabbstart. Vi körde med skor senast och jag var nästan förvånad att det fungerade så bra, han har lite dåliga fötter och det lutar åt att vi kör med skor även denna gång men skulle han vara lika bra som senast så vore jag jättenöjd. Inga ändringar i övrigt och normalt är en sådan som Juggle Face kanske överlägsen, men både han och några av de andra bättre hästarna ser ut att ha lite svårbedömd form så vi får väl hoppas, konstaterar Jocke.

7 Trixie Value (lopp 5) har stagnerat lite grann och får jaga pengar i första hand, hon har aldrig varit någon riktig vinnartyp någon gång egentligen och nu skulle hon behöva höja sig ytterligare för att duga dessutom. Det finns inte så mycket att göra på henne utan hon måste visa det själv, att hon vill kliva framåt. Skor och samma grejer.

5 Hobard (lopp 6) tvingades vi stryka med kort varsel härom veckan på grund av en hovböld, så det visade sig inte vara något allvarligt, men han har stått över ett par jobb i samband med det och även om han känns fullbra så är det klart att det finns en risk att han tappat 5-10%. Men jag körde lite tuffare intervaller med honom i slutet av förra veckan och skulle jag gissa så tror jag att han håller ungefär samma nivå som vid de starter han gjort för mig. Det är en bra löphäst och efter detta siktar vi på V75 om en och en halv vecka då de släpper in utlandsfödda på Åby, så det här är väl inte hans viktigaste lopp. Samtidigt vill man vinna alla lopp och det såg rätt passande ut på pappret. Skor och precis samma grejer och han är min bästa chans för kvällen.

9 Staro Hey Joe (lopp 8 ) är en häst jag gillat från första stund även om han inte var perfekt i travet i den första starten. Senast hade vi lagt på ett par ringskor bak och då flöt det mycket bättre men då fick han gå i dödens på favoriten över lång distans och var ursäktad av den anledningen. Nu har han läge för ett rygglopp vilket bör passa perfekt och distansen i sig är hans bästa så förutsättningarna passar. Inga ändringar nu.

Lycka till med jackpot och allt!

Leave a comment