Kan Alfayette springa fortare ikväll? Startkommentar Åby 17 april.

apr 17, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Vi har en häst med ikväll också, även om jag själv åkt iväg på en liten påskutflykt och lämnar över styrningen till Johnny Takter. Intervjuerna publiceras i samarbete med spelarservice.se.

4 Alfayette Aggerup (V64-6) tror jag gick 1.14,0 för femte gången i karriären senast, men hon har aldrig gått fortare. Det var strongt gjort av henne att hålla undan och hon har bra form, men visst blir man förvånad att hon inte verkar kunna springa fortare men fortfarande duger så bra. Jag har svårt att tänka mig att någon annan sprinter i landet med så mycket pengar på sig som hon har ett så dåligt rekord? Hon kändes i alla fall klart uppåt senast, hon var starkare och fräschare än tidigare och jag vet inte om det var tävlingsuppehållet som gjorde susen då hon hade stått över lite jobb innan eller att hon bara är inne i en väldigt bra period. Jag har i alla fall aldrig känt henne bättre än senast. Nu fick hon ett fint läge och har möjligen chans att ta sig till tät. Om Johnny sedan vill köra där eller inte är upp till honom, det viktigaste är att hon får vara med i den främre träffen hela vägen och det finns det ju goda möjligheter till. Barfota runt om och samma grejer. Känslan är dock att hon måste börja rekordsänka för att duga.

Glad påsk!

Leave a comment