Två fina insatser på Åby!

jan 20, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Två egna hästar med i transporten till Åby i lördags, resultat en första-och en andraplacering.

Largo Launcher gjorde debut på V75 och gjorde en mycket stark insats från bakspår som tvåa bakom Super Photogenic. Kul att han gick en så stark insats när det skulle till att anfalla bakifrån. Fina 50.000 kronor i belöning men fortfarande har han inte kommit upp i 200.000 kronor vilket gör att han står finfint inne i samma klass när V75 kommer till hemmabanan den 1 februari.

Lätt seger blev det sedan för det fyraåriga stoet Carbon Launcher (e. Uronometro) som vann ett stolopp utanför kupongen. Hon var jättefin vilket lovar gott inför framtiden.

Båda hästarna bemästrade det luriga underlaget utan problem men frustet under och löst ovanpå gjorde att det var hästar som kom helt bort och inte kunde göra sig själv rättvisa, en sådan var min andra V75-styrning Let It Happen.

Jocke

Leave a comment