Två segrar på Jägersro!

nov 13, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Tisdagen blev en bra dag för stallet. Först en imponerande lunchseger av Beppe AM (många är det som har berömt hästen) men även stabila insatser av Trixie Value och Carbon Launcher. Sedan två fullträffar på kvällen där första segern kom genom Rydens Guzzi som på pappret var ute och mötte några tuffa konkurrenter men trots positionen utvändigt om ledaren i hårt tempo gjorde hon en strålande insats och bara tågade ifrån sina konkurrenter.

Marika Eriksson satt i vagnen och hon har sedan hon började i stallet kört tre av våra hästar i lopp: Alfayette Aggerup, Total Value och nu Rydens Guzzi. Alla har slutat med seger!

Kvällens andre, och dagens tredje seger, kom sedan genom Gigolo D.T. som blev helt bortglömd av spelarna i ett sprinterlopp lite senare på kvällen. Timo Nyman serverade honom ett perfekt lopp och den treårige valacken tackade artigt och drog sitt strå till stacken. Det var Timos nionde seger 2013.

På fredag väntar Kalmar där stallet startar tre hästar.

Jocke

Leave a comment