Seger för Grumetti i Tyskland!

nov 3, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Femårige tyskfödde valacken Grumetti (Varenne) vann under lördagskvällen Breeders´Crown på Mariendorf i Berlin. Här tävlar man i högervarv och Grumetti hade ett för honom inte helt optimalt innerspår bakom bilen men sonen till Varenne som tidigare inte gillade att springa bakom hästar har utvecklats på flera plan och började nu i tredje par invändigt innan det in på slutrundan var till att göra grovjobbet utvändigt om ledande Going As. Över upploppet kämpade Grumetti väl och tog sig kort före mål förbi ledaren till en knapp men säker seger värd lite över 18.500 euro.

Elaine var också med i bussen till Berlin men efter att ha tvingats till en för hård öppning räckte inte krafterna hela vägen.

Jocke

Leave a comment