Fin tisdag på hemmaplan

sep 26, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Fyra hästar till start resulterade i tre segrar och en andraplats.

Första segern kom i lärlingsloppet där 20-åriga Marika Eriksson tillsammans med Total Value vann hur lätt som helst. Äger gör Stall Value Line som haft hästar hos oss i många år och naturligtvis lite lite extra kul för Marika som vann sitt första lopp i vår regi. Nästa seger kom genom 3-årige Largo Launcher (Super Photo Kosmos) som ledde Svensk Travsports Grundserie från start till mål. Äger valacken gör Stall Diamond League i Veberöd. Seger nummer tre kom genom kapable Grumetti som åter levererade en stabil insats. Det var hans tolfte seger i karriären. Och det kommer mer!

Andraplatsen kom sedan i kvällens amatörlopp där Tommy fick alldeles för sent spelrum med Ibar. Annars hade det blivit en fyrling!

Jocke

Leave a comment