Fin Strong Boy och 4 miljoner

aug 22, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

10-årige Strong Boy DE var under torsdagskvällen ute i ett snabblopp på Åbytravet och efter en försiktig inledning övertog han ledningen i utgången av första sväng. Sedan var det hans lopp och han gav aldrig favoriten Montgomery Hill någon chans att gå i närkamp. Segern som var hans 37 i karriären blev lätt på fina tiden 1.12,8  / 2140 meter. En helt fantastisk häst!

Bra insats också av Oregon Frontline (Gidde Palema) som från ett svårt läge på tillägg sänkte sitt rekord när han slutade tvåa bakom Bruno Di Quattro som stod på start. Tredje häst ut från stallet var treårige valacken Largo Launcher (Super Photo Kosmos) som galopperade i startrusningen men som sedan reparerade på ett duktigt sätt.

Stallet passade under kvällen på att passera 4 miljoner i inkörda pengar.

Jocke

Leave a comment