Bra inledning på Derbyhelgen!

aug 30, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Fredagens lunchtävlingar gav tre vinster till stallet och vi passade även på att passera 50 stallsegrar.

Först ut var femåriga stoet Global Navigator som blåste till dem från bakspår och var ruggigt bra när hon vann på nya rekordet 1.11,7 / 1640 auto. Hon har tagit tid på sig men börjar nu på allvar att växa i sin stora kroppen. Fortsättning följer! Seger nummer två kom genom det treåriga stoet Panic Launcher (Thai Tanic – Alert Launcher e Smasher) som vann lätt med hela nio längders marginal ned till tvåan. Verkligen kul när det går så här bra i tävlingsdebuten! Tredje segern till stallet kom sedan i dagens avslutande lopp där Timo Nyman snyggt satte dit treårige valacken Giant Cass som var riktigt till sin fördel när han rejält putsade till sitt rekord och vann på fina 1.12,7 / 1640 auto.

Nämnas skall också Lessy Brodda (Olimede – Leonas Yessi e Credit Winner ) som helt hamnade fel på och fick nöja sig med en blygsam placering men en 12-avslutning sista 800 ute i spåren utan rygg gör att hon framöver kan vara värd att hålla ögonen på.

Nu laddar vi inför lördag och söndag då vi bland annat skall testa vårt senaste nyförvärv. En jänkarvagn från Brodeur. Den verkar snabb – Can´t wait!

Jocke

Leave a comment