Banrekord

jun 7, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

För andra gången denna vecka putsade vi till banrekorden. I tisdags var det ju Brionis gamla rekord som rök på Jägers när Grumetti drog till med 13,6/2160 voltstart. Och igår kväll vann Don di Quattro (Clerk Magistrate) på Kalmar i andra starten på 1.15,0/2140 volt. Då detta blev fjärde segern i veckan för stallet så känns det lite stabilare igen med stallformen. Och övriga hästar som inte nått fram till seger har ändå visat rejäl form på slutet, tänker främst på Splendid Value som igår var riktigt stark tvåa från dödens på 13,1/1640 auto. Redan i andra starten efter 10 månaders vila.

Ikväll provar vi Alfayette Aggerup på Vaggeryd. Innerspår bakom bilen på sprinterdistans känns optimalt. Och på söndag drar vi ner Strong Boy D.E. till Hamburg för ett lopp i högsta klassen med 130 000 kr i förstapris. André kör i Tyskland så kör jag i Köpenhamn. Dreams Take Time i Fyraåringseliten och Bertille va Unia i ett Klass 1-försök. Båda var fina i sista finslipningen i morse.

 

Leave a comment