Snabbjobb 7/5

maj 7, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Idag körde vi 1.21/1600 m med Crowne och Ibar (3 år e. Going Kronos). Ibar debuterar nästa vecka på Jägers och känns lovande. Crowne har kommit över sina fräschörproblem som bromsat karriären i omgångar och är nu klar för comeback.

Limping Shrimp och Panic Launcher inledde i 1.25-tempo första varvet för att sedan vissla iväg i 1.10-fart sista 300 m. Limping gör debut för oss på fredag i Kalmar. Panic kvalar den 21 maj.

Övriga gänget som tränade idag, 20 st,  höll till på rakbanan och bland de som såg mest taggade ut hittade vi Gordonston, Bertille va Unia, Louis Le Grand (startar på fredag), Largo Launcher, Bullet och Bahrain Brodde.

Vi har fått ett nyförvärv också, Science Brodda. sto, 2 år e. Crazed och en Viking´s Way-dotter. Ett jäkla humör har hon, men det är också en jäkla travare. Ser fantastisk ut i vagn och hage. Mindre charmig att sela ut. Men hon vänjer sig snart.

Nu laddar vi för Gentlemannadagen på torsdag. Ta gärna med alla ni känner, speciellt de som aldrig varit på Jägersro någon gång. Sten &Stanley för de stora, karuseller för de små..

Och Cubaen Trader bara vinner.

//Joakim

Leave a comment