Träningsrapporter

mar 1, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Efter en tung kväll på Åby igår kväll så genomfördes idag fortkörningen som vanligt på Granliden/Janstorp. De flesta tränade intervaller och där fortsätter bl.a Tamburini, Dreams Take Time, Bloom Boko, Staro Hey Joe och Strong Boy D.E. att övertyga.

Vi avslutade med att slipa till två gäng i sulkyjobb. Jetblue Volo, Alfayette Aggerup och Quebracho gled runt på 1.22/2600 utan problem och särskilt kul var att se att Quebracho har ryckt upp sig. Han gör årsdebut inom kort medan Alfayette och Jetblue startar nästa vecka.

Sedan drillade vi tre 3-åringar: Vivaldi U.R. (Varenne), Ibar (Going Kronos), och Miss Rekatoklart tränade 1.22/2100. Ibar och Vivaldi kvalar i mars, Miss Rekat gör årsdebut om ett par veckor.

I dag började André Bakker och hans flickvän Tanja sin anställning hos oss. De hälsades välkomna av en fantastisk vårsol som piggar upp både hästar och folk. Det ska bli spännande att se var vi landar när allt har satt sig, men det är inget tvivel om att Hollands travsports näst segerrikaste kusk 2012 kommer göra nytta även i Stall Lövgren. Och Tanja är även hon rutinerad och har rätt känsla för det här jobbet.

Dessutom firade vi en födelsedagsgris i stallet då Janika fyller 25 idag och bjöd på tårta.  Och ikväll går vi på Jägersros Travgala!

//Joakim

 

Leave a comment