Jägersro 5/2

feb 5, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Ikväll har vi fyra till start. Börjar med ett nyförvärv, Igloo Skift i lopp 4. Han kom till oss i december och är en mysig häst. I fredags gick han fyra intervaller i tävlingstempo på ett fint sätt. Han har ju inte startat på 9 månader så förmodligen kommer han att gå framåt av loppet ikväll, men han känns fin.. Barfota runt om.

Missil Brodde jagar första segern i lopp 6. I senaste starten var det tredje gången han hoppade bort en seger! Men vi har tålamod… Inga ändringar planerade.

Och så Orlandia Vici och Filur Sund i Lopp 7. Orlandia hade en halsinfektion senast. Sånt brukar sätta ner formen i flera starter efteråt även om hon givetvis är frisk nu. Hon passar på 1640 auto annars och spåret blev bra. Själv kör jag Filur Sund från ett svårt läge. Svårbedömt var han hamnar från start. Ett plus är ju att han har lopp i kroppen nu. Eventuellt halvstängt ikväll.  Platschans ifh, om det inte stryks en flock invändigt förstås..

//Joakim

Leave a comment