Åby 28/3 V65

feb 27, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Vi drar till Åby med fem pållar. Giant Cass gör årsdebut i ett 3-åringslopp, lopp 2. Jag gillar den här hästen, han har rätt  psyke för travtävlingar. Jag vill tro att vi har segerchans, men delar av motståndet är lite svårbedömt. Inga ändringar.

I lopp 3 siktar Grumetti på revansch efter senaste galoppen. Han ser väldigt läcker ut i träningen och borde också ha vinstchans. Barfota runt om som vanligt. Fortsätter med It’s Thyme i lopp 4 som här har en intressant uppgift. Satt ju fast senast. Skor runt om.

I lopp 5 lånar vi ut Global Navigator till Cecilia Ahlborg i ett amatörlopp. Spåret är bra, kusken är bra och formen är som tidigare. Skor runt om. Sedan avslutar vi med Quelque Fois i 10:e. Vi siktar på att köra barfota den här gången. Tränade 16/1600 i förra veckan och jagar första segern.

Må gott! Joakim

Leave a comment