V65 på hemmaplan 29/1

jan 29, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Ikväll startar vi fyra hästar, varav två på kupongen. Í V65-5 är It’s Thyme nerstruken till ett sjundespår bakom bilen. Hon känns rejäl i träningen igen, men tyvärr har det inte gått att formtoppa enligt planerna senaste veckan pga av banorna. Hon är missgynnad av tung bana, vilket det lutar åt att det blir ikväll. Eventuellt barfota runt om ifall det blir kladdigt.

Rydens Guzzi startar sedan i V65-6 från ett springspår. Senast var hon blek tycker jag, dock ursäktad av den betonghårda banan. Det blir barfota ikväll och norskt som vanligt. Platschans ifh.

Utanför kupongen, lopp 1,  så ska Thedevilwearsprada rätta upp sitt anseende efter floppen i debuten. Vi ändrar lite till ikväll och hon kan mer än senast.

I amatörloppet, lopp 10, tar Cecilia Ahlborg hand om comebackande Filur Sund. Cecilia har imponerat på mig då hon är både vaken och tuff. Filur har varit enormt ojämn i loppen pga av bl.a halsproblem och operation. Nu sköter han träningen som han ska och det ser ut som att värsta motståndet står 20 m bakom, Le Baron. En rejäl prestation vill vi se ikväll från Filuren.

//Joakim

 

Leave a comment