Tack för i år!

dec 31, 2012   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

 

 

2012 var ett händelserikt år. Som vanligt måste man säga. Toppar, dalar och förändringar om vartannat. Ibland undrar man hur mycket man själv orsakar av allt som händer. Och hur mycket som bara…händer.

2013 blir en utmaning att se om man har lärt sig något av allt som hänt under året. Och blivit lite klokare. Det sägs ju det. I vilket fall så är jag mer förväntansfull inför ett nytt år än vanligt. Kanske beror det på saker som ligger i pipelinen, kanske för att jag körde igenom ettåringarna i morse. I natt fyller de två, de små liven. Tjugo stycken är de, och tänk vad tråkigt travet skulle vara utan unghästar. Är man optimist, som jag, så är det en kick att glimta på framtiden. Jag har för avsikt att presentera 2011:orna mer ingående inom kort. Håll utkik under fliken ”Stallet/Våra hästar”.

Under året som gått har vi fått en ny sponsor till stallet, Indutrade. Ett samarbete som känns mycket stabilt och bra. När grabbarna i det företaget blivit riktigt varma i travkläderna så blir jag inte förvånad om det satsas friskt på egna ”reklambärare” i form av snabba travare. Intresset finns verkar det som.

Vi har också avtackat en hjälte under 2012. Efter sex säsonger drog Brioni sig tillbaka till ett haremsliv. Över 13 miljoner, 1.09,7 och några riktigt tunga ”rispor i kolven” kan han  skryta med när han går runt som en Champ bland alla yngre förmågor där nere på Lasbek i Hamburg där han är född. I februari checkar Brioni in på Västerbo Stuteri för att ta hand om sina skandinaviska beundrarinnor.

Apropå Lasbek så har Günter Herz för första gången skickat upp 3 ettåringar för uppträning. Förhoppningsvis fortsätter vårt samarbete med nya framgångar.

Innan hummern ska gratineras vill jag tacka alla kunder, leverantörer och personal för i år. Ha en sprakande afton, så ses vi nästa år!

Joakim

 

 

Leave a comment