Jägersro 20/12

dec 20, 2012   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Fem hästar ut i dagens lunchtrav och det kan med lite flax bli någon fullträff.

Först ut är Global Navigator (lopp 1) som senast på Åby visade att formen är på väg uppåt. Läget med spår 8 bakom bilen är naturligtvis chansartat men hon känns bra i träning och kommer åter att göra ett fint lopp. En felfri Prowess Kronos är väl svårslagen men skulle Ola Samuelssons häst åter göra bort sig är vi inte utan chans.

I lopp 2 har vi ut Rydens Guzzi som senast på Halmstad äntligen fick full utdelning efter flera bra insatser. Allt fortsatt bra med henne efter den insatsen och kommer vi inte helt bort från det tråkiga utgångsläget så dyker hon åter upp i segerstriden.

Friendly Face (lopp 3) kom senast helt bort i ett taktiklopp och det är bara att glömma den insatsen. Hon är allmänt på väg uppåt men jag är inte säker att vi till fullo kan utnyttja det fina startspåret. Att det denna gång är full väg har ingen betydelse. Hon kan överraska!

I lopp 4 gör Trixie Value debut i vår regi. Tittar man bara på hennes formrad så har hon klena meriter men det känns som en lovande häst och det skall bli mycket intressant att se vad hon kan prestera i lopp. Det finns lite temperament i henne men är hon bara reglerbar i volten så kan jag nog skicka iväg henne från start.

Avslutningsvis så har vi i dagens sista lopp ut Marimba Rhyme som senast blev rejält påhoppad i starten. Hon verkar dock inte tagit någon skada av det och från ett framspår i volten siktar jag på en snabb start och sedan får vi se vilka av de övriga som känner för att ge sig iväg.

Inga planerade ändringar på någon av dagens hästar och bästa chansen på förhand bör vara Rydens Guzzi.

Jocke

 

Leave a comment