Lunchtrav.

nov 15, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Grumetti är vår bästa chans inom V4:an idag. Han har ett fint läge (1) som vi  tror han kan utnyttja på bästa sätt men det finns några riktigt snabba hästar utanför så bergsäkert är det inte att han håller upp ledningen. Han duger hur som helst från alla positioner. Vår andra häst idag är Global Navigator som gör comeback efter ha varit borta sedan Juni. Hon behöver loppet och är bara en outsider idag.

Johanna Kinell har slutat hos oss i veckan och hon är redan en saknad arbetskompis. Hon hade bra snurr på sina hästar och visade stor känsla för sitt jobb så att hennes nästa arbetsgivare kommer att bli nöjd råder det ingen tvekan över. Vi önskar Johanna ett stort lycka till i framtiden..:-)

Micke

 

Leave a comment