Lite jobb..

nov 1, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Nyförvärven Total Value och Make Good gick sitt första lite snabbare jobb hos oss och båda var fina på 20/2100. Sista varvet joggades efter 18 och vi kommer att köra ett par sådana här jobb till innan det blir dags för lopp.

Dreams Take Time fick några finslipande intervaller idag inför Breeder’s finalen på lördag och var fin. Synd på läget då jag tror formen sitter där!

Strong Boy DE och Elaine fick även dom ett finslipande jobb inför deras storlopp och allt väl där. Elaine startar från spår 2 bakom bilen i Gelsenkirchen och på förhand så är det Untersteiners Jitanes som står för det tuffaste motstånet i detta Breeder’s Crown-lopp som har 24.000 euro i första pris. Strong Boy kommer att få ett framspår på Vincennes på måndag,det är redan klart. För motståndet står bla Berghs Nahar och loppet har 37,500 euro i första pris. Startlistan till Frankrike blir klar imorgon eftermiddag.

Micke

Leave a comment