Lite av varje..

nov 15, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Grumetti satt fast lite för länge för att riktigt kunna segerstrida men skötte sig med beröm i ryggar och han blir mer och mer komplett som häst. Nu blev han 2:a på 13,2/1640a och min känsla säger att den här killen springer mycket fort till nästa sommar! Global Navigator skötte sig också bra som 4:a i sin comeback. Henne passar vi i nästa start då hon säkert är 20 meter bättre.

Miss Roma och Newman Broline gick ett fint jobb på Hyltarp. Båda knallade 22,5/1600 på ett bra sätt och båda får träna på. Panic Launcher och Gigolo D.T. gick 24/1600 i sitt jobb och båda gjorde det lätt.

Imorgon startar vi två på Kalmar. Jag har feeling för Yoggi Hornline. Han har inte fått till det på slutet men formen sitter där och han vinner snart! Orlandia Vici kom bort i ett taktiklopp seanst men spurtade helt ok till slut. Spår 12 imorgon över 1640a är inte lätt men vi hoppas lärlingarna från framspår ”gasar” rejält för då ökar våra chanser.

Själv åker jag till Liverpool imorgon för att se dom möta Wigan på lördag. Får gåshud av bara tanken. Ni som varit på Anfield Road vet vad jag snackar om, när man hör 50.000 sjunga ”You never walk alone”!! 😉

Detta gör att jag missar även lördagens starter på Solvalla. Vi har Rydens Guzzi på V4:an men hon drog tyvärr spår 8 på tillägg så det kan bli för jobbigt och hon är en outsider. Freude DE har fått spår 8 bakom bil och det är lika surt det. Skulle det klaffa så kan hon nypa en plats och henne tar man med om man streckar många.

Lycka till i helgen!

Micke

Leave a comment