Fantastisk spurt av Dreams Take Time!

nov 5, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi har haft en lyckosam helg med två andra platser i Breeder’s Crown.

Dreams Take Time kunde från sämsta utgångsläget spurta kanonbra till en 2:a plats i Breeder’s finalen. Takter körde vår löpare och fick inse att det inte gick att komma ner någonstans från start utan det blev jumboplatsen kvar. Tempot var högt uppskruvat där framme och 700 kvar så började köhästarna att röra på sig i 3:e spår med Dreams tassande sist. Ut ur den sista kurvan så vred Takter på och vår häst svarade för en virvlande avslutning till 2:a platsen värd 500.000:- och kort efter mål så var han förbi. Vägen hit har inte varit spikrak med en sjukdom som satt stopp för honom och hans utveckling men nu ser det ljusare ut och det ligger mycket jobb och tankar bakom den här framgången. Grattis till den fina placeringen Fred!

Samma dag så startade vi Elaine i tyska Breeder’s Crown och där såg det ut som att vi skulle vinna in på det långa upploppet. Elaine satt då i spets och hade fått bestämma tempot till 17,5 första 1500. In på upploppet så kom Lugauer ut från ryggen med Galea och det stod och vägde hela vägen in till linjen men när mållinjen passerades så var Galea huvudet före vår tappre krigare. Plusbetyg till vår häst!

Idag 13,50 på Vincennes så startar vi Strong Boy DE. Från spår 8 bakom bilen hoppas vi att han ska kunna segerstrida i eftermiddag..

Mvh Micke

Leave a comment