Tävlingar i Mantorp och i Halmstad.

okt 8, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Bloom Boko (bilden) är med i Mantorp ikväll och efter en mindre lyckad resa till Holland senast så hoppas vi att formen är där och att hon ska kunna vara i striden. Spåret långt ut på vingen gör att vi dock ligger lite lågt men att lämna henne utanför kupongen kan vara fel. Mr Arkansas Rose har fått en kortare paus. Han jobbar fint och trots att formen inte är på topp ska han med på lappen! Jetblue Volo har fina förutsättningar här och kan öppna bra. Kommer han ner i banan i sin comeback och får ”sitt” lopp så är han med dom!

I Halmstad så startar vi Rydens Guzzi. Bra sist från ett hopplöst läge så formen är där. Bra läge ikväll och vi hoppas på en fin smygare och hon är en av dom som ska räknas.

Leave a comment