Mr Arkansas Rose vann igår.

okt 16, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Mr Arkansas Rose gjorde ett bra lopp och visade prov på bra inställning när han från spets kontrade ut Elit Håleryd och Untersteiner sista 100. Jocke tog över spets in i första sväng och kunde sedan dämpa farten rejält till 16,9 första 1000 och då steg våra förhoppningar att han skulle vinna. In på upploppet så var vi mest rädda för Uhrberg i rygg och Jocke såg till att inte släppa ut honom men samtidigt så tryckte Untersteiner på rejält och fick övertag på Arkansas. Han var inte trött i det läget men mentalt så är det jobbigt att kontra ut den utvändige och han visade stor moral att kunna ta tillbaka ledningen kort före mål och segra. Han gav över 4 ggr och det var lite surt för mig som hade en bra känsla i kroppen inför den här starten,men så är det! Stort grattis till grabbarna i Kansasgänget!! 🙂  Bicc’s Gabrielle satt bomfast i ett hårt lopp och hennes form är så när som på topp,passas! It’s Thyme värmde som en vinnare och vi ville syna henne igår med tanke på att hon satt fast senast,men hon gillade inte att gå 650 kvar ensam i 3:e spår och höll hyggligt till en 4:e plats. Vi smyger nästa gång. Idefix Skift ville vi ge ett snällt lopp igår och allt föll ut enligt plan. Han spetsade för att sedan släppa till en bra rygg och därifrån blev vi  3:a på ett bra sätt. Han är på gång nu igen.

Coktail Will är den som ska försvara stallets färger ikväll. Han jobbar bra och ser smidig och allert ut. Det troliga är att han behöver ett lopp i kroppen för att vara som bäst men intrycken utav honom är såpass bra nu så jag vill inte kalla honom chanslös.

Micke

Leave a comment