Härlig dubbel igår!

okt 3, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Stallet tog en skön dubbelseger igår och det var Grumetti (bilden) och Strong Boy DE som båda var imponerande vid sina segrar. Grumetti fick en för oss väntad resa i dödens men vi hade på känn att vi skulle ta ner det här gänget därifrån så vi var inte så oroliga. Redan 500 kvar så tog Grumetti över taktpinnen och gick undan på snabba ben över mål på fina 14,8/2140a. Han har en härlig utveckling nu och vi startar på. Strong Boy De var ute över supersprintdistansen 1140a. Här gick det undan mellan Copper Beech och Micro Mech in i svängen där Kolgjini med minsta möjliga marginal lyckades snuva Copper på spetsen och med Strong i 3:e invändigt. Första 500 gick på strax över 06 och man såg tidigt att vi skulle få en perfekt lucka och som också kom 350 kvar. Strong visade att han hade storform när han spurtade ettrigt upploppet ner och fångade in Micro Mech 20 meter kvar på den fina tiden 08,7/1140a!  Han kommer att få en fin höst och vinter i år igen och vi vill gratulera Ingemar (Leksakshuset i Backabo) till den fina vinsten 🙂 It’s Thyme såg kanonfin ut igår och blev tyvärr sittandes fast med mycket sparat och henne ska vi bevaka nästa gång. Orlandia Vici gick bra som 4:a på 15,5/1640 i ett halvtufft lopp. Missil Brodde hade en seger på gång när han ledde 100 kvar tillsynes med krafter kvar då galoppen kom. Han är på gång även han.

Alfayette Aggerup och Mr Arkansas Rose gick ett fint jobb igår och båda var jättefina på 16/1600. Båda startar i nästa vecka.

Ny i stallet är Leon Brodde 1h e.Credit Winner-Lovely Godiva

Micke

Leave a comment