Blandat.

okt 12, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Marimba Rhyme börjar hitta stilen på allvar. Idag kutade hon 15,5 sista 1000 i ett jobb på Brodda och det var en rejäl uppryckning för henne. Hon är på gång och det är vi glada för. Adam CK känns också fin för dagen och är snart startklar igen. Idag blev det 17,5/1600 på ett bra sätt.

Några nya hästar är på väg in men mer om det lite senare..

Räcker det med två streck i guld imorgon eller bara Sebastian K?? Viola Silas hann inte med i supersprintloppet på Jägersro senast som Strong Boy De vann på 08,6 men den här gången rycks det skor och då blir hon min vinnare. Plus att jag tror att loppet sist tar fram henne rejält i form..Spik!! Haugstad eller Kolgjini vinner SM för lärlingar…

Trevlig helg!

Micke

Leave a comment