Nya hästar in.

aug 2, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Tre nya 2-åringar har kommit in i träning och det är Felix de Socoa (Chouchou des Dames) och vi hälsar Hans Östberg välkommen till oss. Sedan är det Thedevilwearsprada (Juliano Star) och Sonearandyetsofar (Lindy Lane) och här är det Levin/Madsen som redan är i vårt stall som äger och det är kul att dom vill ha fler hos oss. Brioni åkte igår hem till Stuteri Lasbek  för att ta det lugnt för att till våren laddas mot en förhoppningsvis framgångsrik avelskarriär. Hans avtackning under Åbergskvällen var kanonbra och värdig och han lever kvar i mångas minnen och speciellt i våra hos stall Lövgren som en fighter och som Jägersros första Elitloppsvinnare.

Friendly Face (Love You) startar på tisdag på Jägersro och hon var inne på Jägers idag och gick ett provlopp. Hon såg fin ut och avslutade med en 15-runda så visst har vi lite förhoppningar på henne. Quick on the Draw (Varenne) provade bilen idag och hon skötte sig perfekt i den första och joggade 15/300 meter men när hon skulle gå i den andra provstarten så ”brann” det i henne så vi har lite att jobba med. Helt klart har hon mycket fart och den dagen hon håller sig lugn så blir hon farlig.

Micke

Leave a comment