Åge Hornline spurtade till en snygg vinst.

aug 28, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Igår i Halmstad blev det en ”pinne” och det var bildsköne Åge Hornline som trots spår 12 kunde vinna säkert på 15,8/2140a. Han har jättefin form nu och jag tror det blir V75 här näst. Calypso Sund blev 3:a i sitt lopp men var inte riktigt som bäst så med tanke på det så var hon bra. Yoggi Hornline trodde vi lite på men och speciellt när han fick överta spets enkelt,men när upploppet nalkades så fanns det inget krut i honom och det är svårt just nu och veta varför. Quelque Fois gjorde bra som 4:a efter ha spurtat fint från kön. Idefix Skift löpte under sin förmåga igår och vi får se vad som gjorde detta,han får komma igen. Korint Skift blev lite stressad från sitt svåra 5:e spår i volten med galopp som följd och då var det här loppet över för hennes del. Rydens Guzzi var vår bästa chans igår men hon var inte sig lik och galopperade 600 kvar.

Ikväll har vi några på Jägersro:

Excella– Är ute i ett hcp-lopp och det känns som en vettig uppgift för henne och hon borde vara i striden.

Quebracho– Käck travare som har debuten avklarad och vi hoppas att han ska kunna ta en bra placering trots spår 11.

M.T.Helenhoneybun– Är under utveckling nu och ska kunna vara i platsstriden här. Att slå Uhrbergs blir svårt.

Micke

Leave a comment