Dubbel igår i Halmstad.

jul 26, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi tog en fin dubbel igår i Halmstad och det var Korint Skift och Åge Hornline som vann. Korint visade upp fin löpskalle när hon från spets höll undan till seger med ett huvud på 17,6/2140. Hon är inte så tokig den här märren så vi får hoppas att hon fortsätter att utvecklas. Snygge Åge Hornline vann mycket enkelt efter att Jocke lämnat 2:a utvändigt 1200 kvar för att blåsa till spets 1000 kvar och väl där så blev det som sagt enkelt på 16,4/2140a. Åge deltog i ett försöklopp till midnattspokalen, men i finalen så hade vi inte marginalerna med oss när vi från rygg ledaren inte fick chansen utan blev oplacerad till synses med mycket sparat på 15,9/2140. Orlandia Vici var ute i ett tufft lopp och slutade oplacerad så hon får komma igen.

Micke

 

Leave a comment