Åbergskvällen.

jul 30, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi startar några under Åbergskvällen:

Splendid Value– Bra form och ser rejäl ut igen. Står lite tokigt till här och är kanske inte så het till att vinna loppet men väl en outsider.

Mr Arkansas Rose– Höll bra sist och håller fin form. Bra läge här och han kommer att vara med bland de 3-4 bästa här. Samma gäller vår andra häst i loppet Eklas Super Peach. Han är kvick iväg och är Eklas med på noterna så kan han spetsa. Han är alltid en outsider.

Excella– Hon har fin form nu och travar klart bättre. Bra spår och form gör att vi tror lite på henne.

I Tingsryd fick vi ingen seger men väl lite placeringar. Calypso Sund närmar sig en seger nu. Hon kämpade bra och slutade 2:a. M.T.Helenhoneybun gjorde det bra från jumboplats och slutade 3:a och även hon har en fin formkurva nu. Crowne tappade stilen när bilen skulle sticka så det blev en galopp. Hans upphämtning till 4:e priset var bra och han håller formen. Missil Brodde fick ett fint lopp men han hade inte tillräckligt med snabba jobb i benen för att hinna med i Tingsryd. Lopp i kroppen nu och vi anmäler honom snart igen.

Hoppas att så många som möjligt kan ta sig till Jägersro och dom fina tävlingarna som bjuds där. Vi bjuder på grillat och dryck till våra ägare och vänner så kom in och hälsa på hos oss om ni känner för det! 🙂

Micke

Leave a comment