Dubbelseger till stallet igår!

jun 13, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Stallet tog en snygg dubbelseger igår på Jägersro och vinnarna var M.T.Golden Boy och Mr Arkansas Rose. Golden fick en rätt så enkel resa till sin vinst och kunde efter ha spetsat direkt jogga undan på rätt så pigga ben till slut även om han blev lite bekväm sista 100. Han är i fin form nu och nu laddar vi mot Sprintermästaren i Halmstad. Grattis Gertie och Jan!! 🙂 Vår andra vinnare och kanske den som imponerade mest var då Mr Arkansas Rose som för lärlingen Sebastian M Nilsson vann säkert efter lite dramatik. Han galopperade nämnligen ett 50-tal meter i första sväng men samtidigt så drog dom på i täten och varvade på 12,4 och det gynnade oss såklart. Han fick ett tufft slutvarv i 3:e spår från sin jumboplats och gjorde en mycket strong prestation som kunde vinna. Grattis till Stall Kansas!! 🙂 Crowne gjorde en fin comeback som 2:a och han kommer att vara bättre och segeraktuell nästa gång han startar. White Foot Dream visade återigen att han är lite för ofokuserad på banan och nu får han bli valack. Nora Sisu är för skarp för dagen och hon sprang sig trött och slutade 5:a på 15,6/1640a från spets.

Tingsryd ikväll:

Korint Skift– Tränar fint och kommer att göra ett bra lopp direkt och vi ser henne som en platshäst ikväll.

Poseidon C.L.O.- Pausat lite och håller ingen toppform. Tar han en plats här så är vi nöjda.

Eklas Super Peach– Gillar förutsättningarna och blir det bra fart på loppet så har en viss chans att vinna men vi kallar honom platshäst.

Splendid Value– Får han sitt smyglopp så kan han spurta bra och han är en outsider här.

Catch the Indian– Ny hoss oss och det har inte gårr på räls fram till start. Hon känns lite svårbedömd och vi tar detta som ett test på vad hon kan.

Micke

Leave a comment