Bloom Boko grym igår..

jun 8, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Bloom Boko imponerade igår när hon från dödens säkert kunde vinna på fina 12,1/1640a. Hon har en härlig form nu och hon visar att hon vill vara med i Stosprintern i Halmstad. Jetblue Volo visade också att hans form är på gång när han spurtade bra som 4:a. Han blir farlig i nästa start så kom ihåg det.. Jill Brodda visade att full väg inte är hennes grej så hon får starta på 1640 m nästa gång. Diamond Steel tycker vi synd om såklart. Han stannade tidigt i loppet och något är givetvis fel.

Såg Marimba Rhyme igår i ett snabbjobb och nu börjar det se lite bättre ut. Hon tar för sig på ett klart bättre sätt och hon avslutade fint kring 17 sista 500. Korint Skift ser också ut att kunna duga direkt när hon i nästa vecka ska starta i Tingsryd. Hon jobbar bra nu.

Micke

Leave a comment