Dubbel på Vaggeryd igår!

maj 7, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Stallet tog en snygg dubbel igår när Vaggeryd körde v65 och segerhästarna blev Elaine och Eklas Super Peach. Eklas vann från ledningen och även om det blev knappt så var det säkert och med lopp i kroppen så blir han nog ännu vassare till nästa start. Segertiden blev 14,5/1640a och vi gratulerar Leif och Eva/Stall Häggenäs. Elaine visade igen vilken härlig form hon är i och hon serverades ett fint lopp av Jocke hon när luckan kom 300 kvar så var det spel mot ett mål. Hon har tyska Breeder’s Crown som sitt stora mål i år och hon får starta på i stolopp framöver. Filur Sund värmde fint men visade återigen i lopp att han blir stressad och galopperar när han är mitt i fältet så han får komma igen.

Två hästar till Halmstad i eftermiddag:

Lopp 1 Critical Moment– Fin välstammad häst som tränar fint och som säkert kommer att vara i striden felfritt.

Lopp 3 Poseidon C.L.O.- Bra spår och kusk och han är ett platsbud idag.

Micke

Leave a comment