Trippel till stallet i Kalmar!

apr 13, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Stallet tog en snygg trippel ikväll när det kördes V65 i kalmar. Elaine gjorde det superbra som från dödens kunde ta ner ledaren i god tid och vinna med 3 längder på fina 15,4/2160. Hon är en riktig heders märr den här och hon vinner fler lopp,va så säkra! Günter Herz äger fina Elaine. Sonof Montechristo fick ett fint lopp i 2:a utvändigt och när anfallsordern sattes in så flög Montechristo fram till en 7 längders vinst på för dagen snabba 13,4/1640a. Han är bra när han fungerar fullt ut och brukar sig som han ska och han gladde säkert sina ägare i Montechristo Trotting  HB.  Coktail Will var vår 3:e vinnare och han fick ett lopp i kön mest hela vägen men han har en fin spurt som tog honom förbi hela gänget sista 400 till en säker vinst på 15,8/2680. Grattis Lennart Sjölund! Eklas Super Peach galopperade och vi tror att han inte fick fäste på den slippriga banan som bjöds idag. Filur Sund var inte lika självklar som i debuten och han blev också ängslig in i första sväng och tog då till galopp. Han är ung  så han kommer igen och vem vet,det kanske redan blir i nästa start! 😉

Imorgon flyger vi till Seinäjoki för att tävla med Strong Boy DE i Prix d´Etain Royal med 60.000 euro i första pris. Han har lottats till ett dåligt 8:e spår bakom bilen men vi åker ändå dit med en liten förhoppning om att kunna ta hem loppet..

Trevlig helg!

Micke

Leave a comment