Timo gjorde det igen!

apr 1, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Timo Nyman gjorde det igen! Han tog sin andra V75 seger i karriären med Splendid Value efter en klockren styrning allt enligt skolboken. Vi visste att Splendid är snabb bakom bilen men det fanns fler som var det innanför som också hade aviserat full laddning men när bilen släppte så sa det bara pang till spets. Sedan blev det bra när det var Jocke och Mr Pellegrino som kom först fram till Timo i första sväng och kunde ge honom en fin rygg. När första rundan varvades på 14,6 så förstod man att ekipagen längre bak skulle få svårt och frågan var bara hur mycket krafter hade våra hästar kvar när det skulle dra ihop sig för spurt. In på upploppet så kommer Leader Thom och Erik Adielsson mycket fort ute i 3:e spår som gör att Jocke måste gasa allt var det går in mot mål och då kommer luckan för Timo och Splendid som på mycket lätta ben speedar förbi och tar till slut en enkel vinst. Grattis Timo,du är en klippa i mycket! Grattis Ulla Månsson/Stall Value Line till segern! 🙂 Mr Pellegrino gjorde det mycket bra som 2:a och jag tror med det här loppet innanför västen så är han ännu bättre nästa gång. Anders-Syd Buss som äger Pellegrino fick ytterligare en snöplig 2:a plats på V75 när hans Pling Plong med minsta marginal från spets blev 2:a. Han visade prov på startsnabbhet när han på ”två steg” satt i spets men tyvärr så visade han även upp en lite spänd sida när han i en upploppsstrid började att skita och där tappar vi såklart segern. Han är bra den här ändå och vi hoppas på revansch i finalerna. Bloom Boko värmde sämre och trots att hon fick en fin löpning så kunde hon inte prestera som tidigare gånger utan blev 3:a. Hon är tyvärr skör den här damen och vi får jobba med hennes problem och hoppas att hon kommer över dem. Mr Arakansas Rose gjorde ett fint lopp för sina nya ägare när han spurtade bra som 2:a på fina 14,1/1640a. Han duger framöver och vi lirar nästa gång. Amiral Godiva galopperade när Jocke skulle vika ner honom till 3:e invändigt och Sonof  Montechristo blev oplacerad efter ett omöjligt lopp.

Timo…dagens man!!

Micke

Leave a comment