Dubbelseger till stallet.

apr 24, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Stallet tog en snygg dubbelseger igår i Halmstad och båda vinnarna gjorde det mycket bra. Först ut var Elaine som jag hyllat många gånger och efter igår så finns det ingen anledning att ändra på det. Vi var tidigt inne på att det var Operett Brick som var värsta motståndet så från start så gällde det att hålla ut denne och ha försöka ha Operett till höger om sig hela vägen och så blev det också. Ledaren My Lindy Star släppte välvilligt spetsen och väl där så kändes allting bra och man kom upp till första 1000 på 15,0. 700 kvar satte Björn Goop in en växel till i Operett mot Elaine och dom båda hästarna lämnade de övriga med några längder men in i sista sväng så kunde inte Björn hålla sin i trav utan galopperade och det lämnade Elaine ensam på banan med flera längder och hon vann enkelt på fina 14,1/2140a. Vår nästa vinnare var Mostwanted Diamant (bilden) som ”äntligen” fick vinna efter en massa strul i tidigare starter. Visserligen ett P-21 lopp men han gjorde det på ett bra sätt och med krafter kvar så vi är mycket nöjda med honom och är han i samma skick framöver så kommer det fler segrar. Grattis till Stall Kullma! 🙂 Frågan är om vi inte hade tagit en trippel igår om vår sista häst Kadabria fått chansen. Hon såg dunderfin ut men en mur av hästar från 400 kvar och in mot mål gjorde det omöjligt att komma till och hon ”pullade” över mål som 6:a. Passa henne nästa gång!

Jägersro ikväll:

Lopp 5 M.T.Helenhoneybun– Är ute i en final för Unga ston och möter ett par som kanske är för bra. tar hon en plats så är det bra gjort.

Lopp 7 Mr Arkansas Rose– Bra senast efter galopp och han har bra form nu. Ska räknas i ett öppet lopp. Rico Follo– Är med i smma lopp men fått ett uselt läge här. Han kan mycket men att begära vinst här ifrån kan vi inte,plats känns rimligt.

Micke

Leave a comment