Våra stjärnor fixade en trippel!

mar 14, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi hade en kanonkväll igår när några av våra stjärnor fixade en snygg trippel till stallet. En som jag gillade första gången jag såg honom var Dreams Take Time och det är läckert att han står i vårt stall nu. Årsdebuten igår var riktigt imonerande och överlägsen när han med krafter kvar vann på fina 14,6/2140a. Han hade visat i jobben innan att han är bra i ordning men att han skulle kuta en 14-tid redan nu trodde vi inte. Det ska bli kul att öppna propositionshäftet i eftermiddag och göra en matchningsplan för den här killen. Grattis Fred Persson med familj! 🙂

Strong Boy DE var kvällens andra vinnare och även han såg jättefin ut. Det såg ut som att Strong tyckte det var kul att få springa lite långsammare den här gången efter ett par Frankrike starter och han vann med krafter kvar på 13,5/2140a. Vi gratulerar Leksakshuset AB till vinsten! 🙂

Sedan var det dags för vårt andra nyförvärv för kvällen och det var M.T.Golden Boy som enkelt kunna vinna sin årsdebut på 15,0/2140a. Han har gjort allting rätt sedan han kom till oss och har varit helt okomplicerad. Vi ville köra bakifrån i årsdebuten men när bilen släppte så tog han tag i bettet och drog iväg så det blev enkelt till spets. Väl där så var det lugna gatan och han såg ut som en stutsboll över mål med alla sparade krafter så det ska bli spännande att se vad vi kan hitta på för skoj till honom nästa gång. Grattis säger vi till Jan & Gertie Folgård 😀

Jill Brodda blev 5:a i ett lopp som blev lite knepigt för våran skull och hon får godkänt men hon ska få starta i kortlopp framöver,det är hennes grej.

Micke

 

Leave a comment