Snygg vinst för Dreams Take Time..

mar 29, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det blev en enkel vinst på 16,7/2140a  för vår 3-års stjärna Dreams Take Time igår. Han såg fin ut på den krävande banan och skötte sig perfekt efter Jocke ha givit honom en fin löpning i 2:a utvändigt. Seger blev som sagt säker och han får starta på i vår men först kollar vi upp honom så allt står rätt till. Grattis Fred med familj!! 🙂

Brioni var idag ute i det förmodligen tuffaste provloppet som körts i Sverige! Vad sägs om Raja Mirchi och Sebastian K. i startlistan.. Brioni gick med järnskor(pjäxor) och såg lite klumpig ut i den höga farten som ”Ludde” satte upp men han såg löpsugen ut och det är viktigast. Brioni följde med några längder bakom Kolgjini duon när dessa öppnade strax över 10 första 500 och avslutade 09,7 sista 500 för att landa på 11,4/1640a(!) Brioni behövde det här för att putta fram formen en bit så nu är han redo för större uppgifter. Evens First Boy testade bilen idag inför hans comeback på måndag i Halmstad och allt gick bra. Han såg fin ut och det mesta tyder på att han får ett fint år.

Ikväll tar vi med oss Strong Boy DE till Åby och han har fått fina förutsättningar här och jag tycker han är en motiverad favorit. Inga ändringar är planerade..

Mvh Micke

Leave a comment