Ny dubbel igår!

mar 28, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hejsan!

Stallet tog en ny snygg dubbel igår på Jägersro och mest imponerad blev jag av Freude DE som från spets,via 09 första 500 och 10,8 första 1000 kunde stega undan och vinna på 12,6/1640a. Hon är riktigt fartfylld och kan vi lära henne att hushålla med krafterna så kommer detta att bli ännu bättre. Vi gratulerar Günter Herz som äger den här vesslan. M.T.Helenhoneybun hade vi inte så stora förhoppningar på men det visade sig vara fel. Visserligen blev det ett struligt lopp för många med galopper som följd men vår häst behöver inte be om ursäkt för sin vinst. Hon övertog ledningen efter 400 körda och via 15 sista varvet så var hon överlägsen i mål och håller hon den här fina stilen så lär fler segrar komma. Grattis säger vi till Lennart Sjölund som äger. Bicc’s Gabrielle fick lite problem under resans gång igår och slutade 5:a. Den enkla förklaringen är nog att vi inte ska starta henne för tätt så nu får hon 2-3 veckor innan vi tar ut henne igen. Orlandia Vici såg ut som en ny häst när hon kvalade in på 18,6.

Idag har vi Dreams Take Time på Solvalla. Han är i fin form nu och det ska bli spännande ikväll att följa honom. Han startar såklart med chans igen trots spår 8 bakom bilen.

Micke

Leave a comment