Momarken idag.

mar 17, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Idag tar vi med oss två hästar till Momarken och det är Sonof Montechristo och Coktail Will.

Sonof Montechristo– Har fin form och gjorde det bra senast i en V75-final som 3:a. han var inte helt tom i mål då och vi har känslan att han kommer att göra ett  bra lopp idag. Det är en del bra med och jag tycker han är ett platsbud idag. Inga ändringar.

Coktail Will– Gjorde det mycket bra senast efter en tids vila. Han har formen och skulle det klaffa till 100% så kan han skrälla,klart streckvärd! Barfota r.o.

Igår gick Korint Skift ett fint jobb  efter 22/1600 och det börjar dra ihop sig för henne med en start. Orlandia Vici och US Hans Twietel knallade 20,5/2100 i jämn fart och gjorde det bra. Båda är kvalklara nu och gör detta inom kort.

Micke

 

Leave a comment