Halmstad ikväll.

mar 19, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej

Här ser ni Bloom Boko segerdefilera på Jägersro och hon startar i Halmstad ikväll i ett 4-åringslopp för ston. Hon möter bra motstånd och har dessutom lottats till spår 8 bakom bilen. Det som talar för henne är att hon har fin form och ska gå barfota r.o. igen som var en positiv växel senast då hon blev 2:a på 13,0/1640a. Hon känns som ett platsbud ikväll men för er som letar skräll så kan hon duga med maxklaff plus att flera av hennes konkurrenter gör årsdebut. Crowne startar i lopp 7 och har fått lugna jobb inför detta. Han är bra i ordning och ska få spurta sista biten den här gången så får vi se hur långt det räcker. Han är ändå den bättre chansen av våra två som är med ikväll. Han går med skor.

Dreams Take Time har tagit sitt lopp på bästa sätt och ser jättefin ut i lugna jobb i skogen. Nästa start är planerad på Solvalla den 28 Mars.

Micke

Leave a comment