V75-finaler idag.

feb 25, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Idag har vi två ut i finalerna på Solvalla och båda har dragit spår 1 bakom bilen och båda är outsiders. Crowne verkar allt bra med i  jobben och vi provar en bit från start så får vi se vad som händer. Han är inte beroende av spets så han är ett bud i detta öppna lopp. Sonof Montechristo såg även han fin ut i sista jobbet och han kommer att få en fin resa här.I nuvarande form ska han streckas och vi hoppas kunna köra barfota r.o. idag.

Igår var det Jill Brodda som gjorde det bra på Kalmar som 2:a på 14,0/1640a men kanske skulle hon tagit sig förbi för att få med beröm godkänt. Hon får ta dom nästa gång istället. Splendid Value visade sjukdomstecken efter loppet och han var mycket vid sidan av formen igår så han får en koll av vår veterinär på måndag. Ojos del Salado gick en ogiltig start och var som ett lås då men i den giltiga starten så flög han direkt. Han visade fin fart efter innan den andra galoppen kom och kanske saknade han den där riktiga spänsten igår som gör att han går hela vägen in i mål. Han kommer igen och vi provar nog autostart nästa gång.

Micke

Leave a comment