Två segrar i Kalmar!

feb 6, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi fick en fin dag i Kalmar när stallet tog en fin dubbelseger. Bloom Boko var först ut och hennes seger blev säker efter Jocke ha attackerat i spåren sista 600. Hon kämpade storstilat fast hennes form inte var som bäst och avgjorde på klasshästensvis. Hon utvecklas fint nu och får starta på och vi gratulerar Kjell Johansson. Vår andra vinnare var vårt nyförvärv Ojos del Salado som trots dödens kunde sticka undan väldigt enkelt till en lätt vinst. Han överraskade på oss och det känns som att han ska kunna duga en bit upp i klasserna men det får framtiden utvisa. Det var bra gjort och vi säger grattis till Stall Del Ojos HB:-) Elaine gjorde det jättbra från dödens och inkom som 3:a och hon blir nog att räkna med nästa gång hon kommer ut. Poseidon C.L.O hade all otur man kan ha med väldigt dåliga ryggar så 400 kvar satt han sist men han spurtade mycket bra till en 5:e plats och visade återigen att han utvecklats fint på slutet. Mitt Popcorn fick ett tufft lopp över 3140 meter och Jocke sa att han hade 14,5 på mellan varvet så han blev trött,men han kämpade bra så vi får leta något kortare distanser i framtiden. Med resultatet igår passerade vi får första inkörda miljon iår…

Micke

Leave a comment