Splendid Value fin fin.

feb 9, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Splendid Value gjorde sitt livs lopp när han bombade till spets i tisdags och vann på fina 13,2/1640a och nu visar han verkligen att det närmar sig en V75 start för honom inom kort. Mostwanted Diamant gjorde det bra som 3:a men en galopp efter 400 körda förstörde våra segerplaner. Excella visar fin form nu och gjorde det bra som 4:a efter ha fått gå utan rygg det sista varvet.

Var ute på Hyltarp och kollade några jobb där idag (i snöstormen utan långkalsonger!) och hästarna ser verkligen fina ut. M.T. Golden Boy gick sina intervaller och det ser bra ut såhär långt. Rico Follo ser även han laddad och spänstig ut så han kommer nog ut till start inom kort. Nora Sisu gick 21/2100 med 17 sista 500 och är i det närmaste startklar. Man skulle själv vilja jobba ute på Hyltarp för idag så bjuder paret Folgård på ärtsoppa och plättar till personalen,härligt med engagemang och omtänksamma människor 🙂

Jocke ringde precis och var jättenöjd med Strong Boy DE och Coktail Will som gått snabbjobb inne på Jägersro. Det blev 17/1600 på ett fint sätt och båda är i fin form nu.

Micke

Leave a comment